Välkommen till VA Tour Sweden

I maj, beroende på situationen runt Corona, är det dags för Sveriges största mässa inom markförlagd VA – VA Tour Sweden, som anordnas av branschorganisationen VVS-Fabrikanterna. Här får du ta del av de allra senaste teknikerna och produkterna inom markförlagd VA och vi bjuder på toppaktuella och kompetenshöjande seminarier. 

Drygt 30 ledande VA-företag visar upp de senaste produkterna och teknikerna inom just VA, bland annat kan du titta på pumpar, rörsystem, gatugods, brunnar, ventiler och kopplingar. Här möter du de största och främsta produkt- och teknikleverantörerna till Sveriges viktigaste infrastruktur, VA-nätet.

Här möts VA-ingenjörer, VA-chefer, konsulter, anläggare, entreprenörer, grossister eller de som på annat sätt arbetar med Vatten och Avlopp. Mässan har under åren utvecklats till den största och viktigaste mässan inom markförlagd VA.

Mässbesöket är kostnadsfritt men registrering krävs. Samtliga mässlokaler är Covid-19-certifierade.

VA Tour Sweden arrangeras av branschorganisationen VVS-Fabrikanterna och mässarrangören Stockholmsmässan, tillsammans med Cirkulation som mediapartner.